Салат Чотири сезони 1г
Дуже популярний сорт. Він дає кілька урожаїв на рік, за що й дістав свою назву. Переваги овочу — стійкість до помилкової мудристої роси, внутрішнього некрозу та салатної краплі. Також він успішно витримує перепади температур і довго не викидає стрілки.
Опис:
- · дозріває за 50-60 днів після відходів, у їжу можна вживати через 30-40 днів;
- · листя хвилясте, м'ясисте, світло-зеленого забарвлення, з бордовим кантом;
- · кочан пухкий, округлий, масою 300-400 г, до 25 см у діаметрі;
- · урожайність — до 3,5-4 кг/м2;
- · підходить для відкритого та закритого ґрунтів.
Вирощування салату з насіння:
- · сіють із квітня до серпня у відкритому, і цілий рік — у закритому ґрунті, зокрема — через розсаду;
- · висівають на глибину до 1,5 см, після ущільнюють ґрунт;
- · інтервали в низці — 2 см, між рядами залишають приблизно 50-60 см;
- · виходи очікуються через 5-7 днів за температури від +5 градусів;
- · прореджують у фазі 1 листочка на 5-8 см, повторюють з появою 5 листочка, залишаючи 20-25 см між рослинами;
- · придатний до їжі в будь-якій фазі прорізування;
- · потрібні поливи під корінь (раз у 2 дні), розпушування міжрядь (раз у 4 тижні)
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Салат |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Основні | |
Тип посадкового матеріалу | Насіння |
Інформація для замовлення
- Ціна: 5,50 ₴