Середньоранний кабачок Грибівський вирізняється ніжним світло-зеленим забарвленням, смачною щільною м'якоттю й багатством вітамінів і мінералів. Серед кабачків цей сорт вважається одним із найкращих, за відгуками фахівців. Його вирощують великі агрокомплекси на продаж, цінують його за гарну врожайність і стійкість до клімату та хвороб.
Опис кабачка сорту Грибівський:
- період дозрівання 45-50 днів;
- плоди подовжені, 20 см;
- в обхваті 10 см;
- забарвлення блідо-зелене;
- смак приємний;
- підходить для всіх типів термічної обробки;
- добре росте в кліматі України;
- сорт вирощується у відкритому ґрунті;
- місце посадки сонячне з легким, слабокислим ґрунтом.
Вирощування кабачків в Україні. Посадка та догляд:
Для вирощування кабачків не потрібні особливі знання, вони легко ростуть і дають рясні врожайи під час вирощування на приватних городах і в професійних фермерів. Для посадки варто вибрати багаті, пухкі ґрунти з гарним відведенням води та низькою кислотністю. Перед посівом ґрунт пухять, удобрюють мінеральним комплексом, за потреби додають дренажний шар. У ґрунт насіння заглиблять на 2-3 см, грядки роблять із міжряджаннями по 70 см і відстанню між лунками 20 см. Поливи потрібні регулярні, після кожного краще ґрунт пухлити, щоб не припинялися доступ повітря. Підживлення вносять одноразово в період формування плодів. Для неї вибирають професійні комплекси добрив, які в складі мають усе необхідне для рослини, включно з усіма мікроелементами та стимуляторами росту.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Кабачок |
Основні | |
Тип посадкового матеріалу | Насіння |
- Ціна: 6 ₴