Самопоглинальний кабачок Атена F1 підходить для вирощування у відкритих ґрунтах і теплицях. Його яскраво-жовте забарвлення привертає увагу садівників і кулінарів, на ранніх стадіях зрілості його використовують для маринування, до смаку він нічим не поступається огіркам. У пізній стадії йде на рагу, ікру та інші смачні страви. Вирізняється цікавим смаком і тривалістю зберігання.
Опис кабачка сорту Атена F1:
- · дозріває за 35 днів;
- · завдовжки досягає 20 см;
- · забарвлення шкірки жовто-жовтогарячий;
- · м'якоть біла, хрустка, однорідний смак;
- · підходить для будь-якого способу приготування;
- · вирощується у відкритому та закритому ґрунті;
- · висаджується в теплі, поживні ґрунти;
- · кислотність найкраща низька;
- · місце сонячне, безвітряне;
- · вирощування просте;
- · добре реагує на мінеральне підживлення;
- · до більшості хвороб резистентний.
Посадка кабачків
Для вирощування кабачків насіння можна висаджувати у відкритий ґрунт. Посивши насіння проводять, з травня коли повністю минула загроза заморожування. Кабачки віддають перевагу сонячним безвітряним місцям із гарним захистом від вітру та багатим складом ґрунту. Місце краще підбирати з глибоким залиганям ґрунтових вод, якнайдалі від низин і болотистих ґрунтів. У догляді сорт не вимогливий, його досить регулярно поливати, розпушувати поверхню ґрунту та підгодовувати мінеральними добривами приблизно 1 раз на місяць.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Кабачок |
Основні | |
Тип посадкового матеріалу | Насіння |
- Ціна: 10 ₴