Горох Бінго належить до бобових овочевих культур, які мають високі смакові якості в момент технічної зрілості. Цукровий сорт можна їсти зі стручкою на ранній стадії дозрівання, оскільки в нього ще не встигає сформуватися пергаментний шар. Це особливо сподобається діткам, яким часто не хочеться вилущувати горошенки. Якщо ж не ламати стебла та провести збирання в червні, то в супутню можливе друге плодонішення. Цукровий овочевий горох дуже поживний і низькокалорійний.
Опис
- · стручок зазвичай містить 8 горошинок гарної форми;
- · сорт подоне стиглий;
- · врожайність висока;
- · стебла виростають до 80 см;
- · форма кущова;
- · добра стійкість до захворювань;
- · з квітня насіння готове до посіву на грядки.
Вирощування:
Для посадки рекомендується використовувати здоровий посівний матеріал, що видно під час зовнішнього огляду. Земля на грядці має бути легкою, поживною. Поглиблюють горошини на 3-5 см, щоб вони дали виходи впродовж 8-10 днів. Птахи не з'їдять посіви, якщо прикрити їх сіткою або прозорою плівкою до моменту проростання. Поливання та підживлення збільшать врожайність.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Горох |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Основні | |
Тип посадкового матеріалу | Насіння |
- Ціна: 15 ₴