буряк Єгипетський плоский 20 г
Среднеранний сорт. Червоно-фіолетові плоди мають приплюсну форму та масу до 500 г. Вони дуже смачні, соковиті та ніжні, чудово зберігаються до літа без втрати якостей. За відгуками фермерів, буряк єгипетська стійка до перепадів температур і дає стабільні врожайність до 5-7 кг/м2.
Характеристика буряка сорту Єгипетська:
- · терміни дозрівання — 110-120 днів;
- · плоди плоскі, до 13 см заввишки, масою приблизно 150-350 г;
- · м'якоть соковита, темно-бордова, солодка;
- · універсального застосування в кулінарії;
- · основні хвороби буряка її не вражають.
Вирощування буряка:
- · сіють із квітня по траві, у вологу пухку землю, на глибину до 3-4 см або з листопада — у суху;
- · ширина міжряджання — від 30 до 45 см, у низці насіння розташовує на дистанції 6-7 см;
- · перші сходи з'являться через 5-7 днів за температури від +10 градусів;
- · обов'язково видаляти слабкі паростки з появою 4-5 листочка, на відстані 10-15 см;
- · потребує сонячного світла, поливання (раз на 5-6 днів), прополках;
- · за 3 тижні до прибирання оливи та підживлення повністю припиняють.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Буряк |
Основні | |
Тип посадкового матеріалу | Насіння |
Інформація для замовлення
- Ціна: 20 ₴