Мускатна Арабатська гарбуз, за відгуками садівників, зручна для вирощування в приватних господарствах. Її плоди циліндричної форми з потовщенням на кінці виростають до 5-9 кг, мають яскравий жовтогарячий колір і містять високу кількість бета-каротину та інших корисних речовин.
Опис гарбуза сорту Арабатська:
- ● період дозрівання гарбуза 125 днів;
- ● плоди великі, витягнуті, з потовщенням у частині квітки;
- ● вага гарбуза — 5-9 кг;
- ● довжина 56 см;
- ● смакові якості чудові;
- ● підходить для всіх типів кулінарного оброблення;
- ● можлива висадка насіння безпосередньо в ґрунт;
- ● сорт теплолюбний;
- ● Незламність у разі пожежі висока;
- ● посадка в ґрунт за температури від +15 і вище;
- ● стійкість до хвороб чудова.
Агротехніка вирощування гарбуза:
Правила саджання насіння гарбуза в ґрунт прості: ґрунт має прогрітися, бути поживним і легким, кислотність низькою, а місце сонячним. Гарбуз — південнорічна рослина, що віддають перевагу високій температурі та низькій вологості, стійка до опадів, але не любить надлишку вологи в ґрунті, через це може почати больовий біль. У південних регіонах із ранньою весною насіння висаджують у ґрунт на глибину 2-3 см. Він попередньо має бути перекопаний, підібраний і пролитий. Насіння готують до посадки, замочуючи у воді на 2 години, а після прогрівання за 50-60 градусів. У кожну лунку опускають по 2-3 насіння, залишаючи в майбутньому один найсильніший паросток. Стеблі формують прищипування.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Гарбуз |
Основні | |
Тип посадкового матеріалу | Насіння |
- Ціна: 6 ₴