Кошик
941 відгук
Маєте питання? Пишіть на viber/telegram 0501026311Сьогодні у продажу
+380 (50) 102-63-11
+380 (67) 705-30-03
Дніпро, Україна
Интернет-магазин ЦветOk
Кошик

Гарбуз Мускатний 2 г

  • Немає в наявності
  • Оптом і в роздріб

6 

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 150 грн

Гарбуз Мускатний 2 г
Гарбуз Мускатний 2 гНемає в наявності
+380 (50) 102-63-11
Viber
  • +380 (67) 705-30-03
+380 (50) 102-63-11
Viber
  • +380 (67) 705-30-03
Законом не передбачено повернення та обмін даного товару належної якості
 
Гарбуз Мускатний 2 г

Мускатна гарбуз невеликого розміру та витягнутої форми вирізняється дуже соковитою жовто-жовтогарячою м'якоттю й ніжною кремовою шкіркою, що видно на фото. Аромат і смак гарбуза насичений, солодкий, розкривається під час термічного оброблення. За відгуками кулінарів, це найкращий сорт для супів-пюре, рагу та інших страв.

Опис гарбуза сорту Мускатна:

  •         сорт раннє стигле від 95 до 110 днів із моменту появи виходів;
  •         вага гарбуза 2-4 кг;
  •         форма циліндрична з потовщенням з одного боку;
  •         шкірка тонка, придатна до їжі;
  •         плід містить вітаміни А, групи B, С, Е, пектини, амінокислоти та інші корисні речовини;
  •         використовується для дитячого харчування;
  •         придатний для вирощування у відкритому ґрунті;
  •         не боїться хвороб;
  •         посадку насіння проводять у відкритий ґрунт наприкінці травня;
  •         наприкінці серпня збирають урожай;
  •         гарбуз добре зберігається в прохолодних приміщеннях;
  •         не боїться транспортування.

Агротехніка вирощування гарбуза:

Правила саджання насіння гарбуза в ґрунт прості: ґрунт має прогрітися, бути поживним і легким, кислотність низькою, а місце сонячним. Гарбуз — південнорічна рослина, що віддають перевагу високій температурі та низькій вологості, стійка до опадів, але не любить надлишку вологи в ґрунті, через це може почати больовий біль. У південних регіонах із ранньою весною насіння висаджують у ґрунт на глибину 2-3 см. Він попередньо має бути перекопаний, підібраний і пролитий. Насіння готують до посадки, замочуючи у воді на 2 години, а після прогрівання за 50-60 градусів. У кожну лунку опускають по 2-3 насіння, залишаючи в майбутньому один найсильніший паросток. Стеблі формують прищипування.

 

Характеристики
Основні атрибути
Країна виробникУкраїна
КультураГарбуз
Основні
Тип посадкового матеріалуНасіння
Інформація для замовлення
  • Ціна:

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner