Сорт баклажана Алмаз вважається одним із найвигідніших у комерційному вирощуванні. Його щільні глянсові плоди вирізняються чудовим смаком і ідеальним балансом корисних речовин. Вони довго зберігаються й не бояться транспортування. Сорт відомий гарною врожайністю, з одного куща можна зібрати до 6 кг баклажан.
Опис сорту баклажана Алмаз:
- · сорт — середньосстиглий від 110 до 150 днів відходів до збирання врожаю;
- · баклажани з темно-фіолетовою шкіркою й дуже щільною м'якоттю;
- · вирізняються чудовим смаком;
- · середня довжина плода 16 см;
- · середня вага приблизно 120 г;
- · у кулінарії універсальний;
- · підходить для вирощування в теплицях і відкритому ґрунті;
- · врожайність висока, 3-6 кг;
- · стійкість до хвороб добра.
Вирощування баклажан із насіння:
Баклажани вирощують на розсаду з насіння, починаючи з кінця зими. Для посадки вибирають невеликі за об'ємом контейнери та поживний субстрат. Насіння спочатку замочують на добу, після чого вони готові до посадки. Заглиблюють їх не більш ніж на 2 см, зверху присипають поживною сумішшю. Отриману розсаду пересаджують у тепліці у квітні або у відкритий ґрунт у майці. Періодично кущі поливають теплою водою, підгодовують комплексним добривом. Баклажан теплолюбна рослина, не варто висаджувати її в тіні або на протягуванні. У середній смузі краща перевага вирощування в укриттях.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Баклажан |
Основні | |
Тип посадкового матеріалу | Насіння |
- Ціна: 6 ₴