Баклажан Чорний красень класичної форми та насиченого чорного кольору з блискучою шкіркою популярний у приватних господарствах України. За відгуками садівників, він простий у догляді та дає чудові врожайні смакові плоди.
- · висота сорту 60-80 см;
- · період дозрівання баклажанів 110-140 днів;
- · врожайність висока, до 6 кг із куща;
- · плоди великі, вагою приблизно 200 г;
- · довжина до 20 см;
- · стійкість до хвороб добра;
- · підходять для зберігання та транспортування;
- · вирощуються розсадним способом;
- · висаджування насіння на розсаду починається в лютому;
- · пересаджування розсади в ґрунт наприкінці травня.
Вирощування баклажан із насіння:
Баклажани вирощують на розсаду з насіння. Для посадки вибирають невеликі за об'ємом контейнери та поживний субстрат. Насіння спочатку замочують на добу, після чого вони готові до посадки. Заглиблюють їх не більш ніж на 2 см, зверху присипають поживною сумішшю. Отриману розсаду пересаджують у тепліці у квітні або у відкритий ґрунт у майці. Періодично кущі поливають теплою водою, підгодовують комплексним добривом. Баклажан теплолюбна рослина, не варто висаджувати її в тіні або на протягуванні.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Баклажан |
Основні | |
Тип посадкового матеріалу | Насіння |
- Ціна: 6 ₴