Перець Анастасія 0.3 г
Перець Анастасія середньо-ранній сорт салатного вигляду, адаптований до кліматичних умов України, вирізняється невибагливістю в догляді, рясністю врожаю, має високі смакові якості. Смачний не тільки в салатах, але й у фаршированих, консервованих стравах.
Основний опис перцю сорт Анастасія:
- · кущ помірної ширини, приблизно 80 см;
- · плоди вагою понад 120 г мають форму у формі конуса або куба, з ледь вираженими гранями;
- · м'якоть ароматна, ніжна та соковита, товщина в середньому приблизно 8 мм;
- · у достиглому вигляді перці насичено-червоного кольору;
- · період росту та дозрівання з моменту сходження насіння триває приблизно 115 днів;
- · сорт високоурожайний;
- · стійкий до хвороб і перепадів температури;
- · добре росте у відкритому ґрунті.
Посадка
Заздалегідь насіння перцю можна замочити в препараті Епин. Насіння зручно висаджувати в торф'яні стаканчики на глибину до 2 см. Підрослу розсаду десь через 65-70 днів висаджують у відкритий ґрунт, коли повністю минає загроза заморожування.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Культура | Перець |
Основні | |
Тип посадкового матеріалу | Насіння |
Інформація для замовлення
- Ціна: 6 ₴